Inschrijven

INSPIRATIEDAG

Goede voorbeelden REABLEMENT 

22 april 2024

 

 Lerend netwerk

Inspiratiedag goede voorbeelden binnen en buiten het verpleeghuis 

Op 22 april 2024 organiseert Zilveren Kruis Zorgkantoor een inspiratiedag voor ouderen en zorgaanbieders uit de ouderenzorg. Het thema van de dag is Reablement. Reablement is een benadering die zich richt op het ondersteunen van mensen om zo lang mogelijk zelfstandig te leven. Als lid van ANBO-PCOB bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze volledig verzorgde dag. Tijdens deze inspiratiedag delen diverse zorgorganisaties hun visie op de uitgangspunten van reablement en hoe zij dit toepassen.

Daarnaast wordt u als lid van ANBO-PCOB actief betrokken en gevraagd naar uw mening. Er worden diverse gesprekken georganiseerd met zorgprofessionals over de toekomst van de zorg vanuit het perspectief van reablement. Een mooi moment om waardevolle input te leveren en betekenisvolle gesprekken aan te gaan.

Kortom, het belooft een dag te worden vol inspiratie en mooie gesprekken. Wilt u aansluiten bij deze dag? Aarzel dan niet en meld u aan via de onderstaand formulier. U ontvangt binnen 3 werkdagen een uitnodiging in uw mailbox.

INSCHRIJVEN


  Selecteer de bijeenkomsten waarbij je aanwezig wil zijn:
  Inspiratiedag: goede voorbeelden binnen én buiten het verpleeghuis


  Formulier voor:

  INspiratie 

  Op de wc gebeurt het

  Op de wc gebeurt het

  Al minimaal een jaar hangt er een poster op de toiletten van Careyn. Deze is impactvol om verschillende redenen. Lees hier welke dat zijn.

  Je bent welkom

  Weyond

  Molenstraat 1c

  3441 BA Woerden

  telefoon: 0348702130
  e-mail: hallo@weyond.nl

  Y

  Stuur een bericht