0348 702130 hallo@weyond.nl

WEBINAR

Zo betrek je klanten

bij het onwikkelen en realiseren van je organisatiestrategie

 

 voor Managers,  Communicatie- en
HR-professionals en veranderaars 

Betrokken klanten leveren twee keer zoveel kans op goede bedrijfsresultaten – hoe betrek jij je klanten?

Tof dat je je inschrijft voor ons webinar: zo betrek je klanten in het ontwikkelen en realiseren van je organisatiestrategie.

Je ziet de wereld om je heen veranderen en je denkt: Hoe blijf ik nu echt relevant voor mijn klanten? Heb ik nu echt een goed beeld van wat zij belangrijk vinden?

Volgens onderzoek hebben organisaties die klanten betrekken bij het productontwikkelingsproces twee keer zoveel kans op goede bedrijfsresultaten. Ook zijn zeer betrokken medewerkers gemiddeld 22% productiever dan degenen die niet actief betrokken zijn.

Steeds meer organisaties houden zich bezig met co-creatie met klanten. Bij co-creatie gaat het om ‘een innovatieproces tussen een organisatie en klanten om gezamenlijk waarde te creëren’. Hoe creëer jij co-creatie?

Aan de hand van praktijkvoorbeelden deel ik hoe je simpele structuren kan inrichten, zodat (bijna) alle medewerkers gaan luisteren naar- en/of co-creëren met klanten:

  1. De basisprincipes van co-creatie en luisteren naar klanten
  2. Simpele structuren en toepassingen om dit continu vol te houden
  3. Samen met de klant de strategie ontwikkelen en realiseren

Na dit webinar vertrek jij met een aanpak en ideeën om je klanten in de (maatschappelijke) organisatie waar jij werkt te betrekken en praktische tips die je morgen al kan gaan implementeren.

Bronnen
– Report by McKinsey & Company, The business value of design, 2018
– Gallup, multi-study analyses, The Benefits of Employee Engagement, 2013

Reden om erbij te zijn?


Je vertrekt met een aanpak en ideeën om je klanten in de (maatschappelijke) organisatie waar jij werkt te betrekken
en praktische tips die je morgen al kan gaan implementeren.

Ik wil erbij zijn!

INspiratie 

De kracht van interventies (1)

Ontdek hoe slimme interventies de betrokkenheid bij organisatiestrategieën kunnen vergroten. Schrijf je in voor ons webinar en breng je team in beweging!

Alignmentlessen van Wonka

Ontdek hoe Wonka transformeert van gevangene tot chocolatier, ondanks tegenwerking van regels en rivalen. Een verhaal vol alignmentinspiratie en doorzettingsvermogen, perfect voor liefhebbers van chocolade.