Werkwijze 

Weyond begeleidt organisaties en samenwerkende netwerken, bij het ontwikkelen van een toekomstbestendige én gedragen strategie. Ook ontwikkelen we alignmentprogramma’s om deze strategie tot leven te brengen in de organisatie.

Visie op de toekomst 

Bepaal uw ambitie in een snel veranderende samenleving. Megatrends en ontwikkelingen geven houvast in het ontwikkelen van uw visie. 

Relevant voor klanten en je omgeving 

Relevante big-data en inzicht in de behoeften van medewerkers, klanten en partners helpen om uw rol te bepalen in de nieuwe wereld.

krachtig verbindend doel 

Ontwikkel samen met formele en informele leiders in uw organisatie, netwerk of branche een toekomstbestendige én gedragen strategie en/of visie. Een krachtig verbindend doel dat richtinggevend en organiserend werkt voor de interne organisatie en (regionale) samenwerking.

Mensen brengen strategie tot leven 

Een alignmentprogramma zorgt dat strategie en visie tot leven komt binnen én buiten uw organisatie. Samenwerking en beweging komt tot stand rondom concrete thema’s en activiteiten.

op naar de toekomst 

Neem medewerkers, klanten en samenwerkingspartners mee in de toekomst op een toegankelijke manier die écht impact maakt. Kies het medium dat bij jullie past: een praatplaat, film of een interactief inspiratiedocument

Je bent welkom

Weyond

Molenstraat 1c

3441 BA Woerden

telefoon: 0348702130
e-mail: hallo@weyond.nl

Y

Stuur een bericht