0348 702130 hallo@weyond.nl

INspiratie  

Hier delen we met jou verhalen, voorbeelden, lessen en visies op het gebied van strategie en alignment! 

 

De kracht van interventies (1)

Ontdek hoe slimme interventies de betrokkenheid bij organisatiestrategieën kunnen vergroten. Schrijf je in voor ons webinar en breng je team in beweging!

Alignmentlessen van Wonka

Ontdek hoe Wonka transformeert van gevangene tot chocolatier, ondanks tegenwerking van regels en rivalen. Een verhaal vol alignmentinspiratie en doorzettingsvermogen, perfect voor liefhebbers van chocolade.

Zo breng je beweging in een organisatie

Leiderschap is de sleutel tot beweging in een organisatie. Ontdek hoe je het ‘alignment wheel’ – zingeving, kennis, vaardigheden, houding en gedrag – activeert en je strategische doelen bereikt.

Het succes van een organisatie als community

Gymshark’s reis van garage naar miljardenbedrijf laat de kracht van community-building zien. Leer van Gymshark om jouw organisatie te transformeren en een sterke gemeenschap te bouwen.

Team Weyond in actie

Lees over onze dag bij zorg- en beleefboerderij Heerlijk Houtdijk, waar wij samen met deelnemers van de dagbesteding een fijne dag beleefden. Met dank aan Betrokken Ondernemers Woerden.

Kick-off programma Community care

Ontdek de positieve impact, beste aanpak en inspirerende voorbeelden van community care in de aftermovie en presentaties van de kick-off afgelopen 1 november.

Praatplaat: meer dan een poster

Ontdek de kracht van praatplaten: tools die niet alleen informatie delen, maar interactie en dialoog stimuleren. Na het lezen van dit artikel heb jij waardevolle tips voor het effectief inzetten ervan.

Simpel taalgebruik

In Overijssel experimenteren ze met een slimme methode om onduidelijkheid in vergaderingen te verminderen. Lees verder over de kracht van helder taalgebruik.