Logo Weyond
Telefoon:
E-mail:
Inschrijven

praktijklabs
ABCD 2024

 

 Lerend netwerk

Inschrijven praktijklabs

In het praktijklab buigen we ons over praktijksituaties van community building, die wat extra brandstof kunnen gebruiken. Misschien ben je een beetje onzeker hoe te beginnen met community building. Of heb je al allerlei plannen uitgerold, die niet goed landen en wil je nu meer vanuit de buurt werken, meer community based. Of krijg je het maar niet voor elkaar om goed aan te sluiten bij bewonersinitiatieven en om gelijkwaardig met hen samen te werken, is er veel gedoe. En wie weet heb je ook een heel andere praktijksituatie die je op tafel wilt leggen of hele mooie voorbeelden van community building in de praktijk, die je verder wilt brengen.  

Met z’n allen denken we met je mee vanuit community building principes. We oefenen met omdenken, wisselen handige tools uit, helpen elkaar uit valkuilen en zoeken naar nieuwe creatieve oplossingen. Elk praktijklab ziet er weer anders uit, afhankelijk van jullie vragen en voorbeelden. Maar na elk praktijklab ga je naar huis met een hoop nieuwe handigheden, denk- en doe-aanzetten en nieuwe haakjes om dingen verder te brengen. Daarbij zien we het praktijklab als de start van jullie eigen kleine community; een intervisiegroep waarin jullie elkaar verder kunnen helpen en met elkaar kunnen meedenken.  Selecteer bij welk ABCD-praktijklab je aanwezig wil zijn:
  18 juni is vol, inschrijven voor deze datum is niet meer mogelijk.

  Formulier voor:

  INspiratie 

  Reablement: zo doe je dat!

  Reablement: zo doe je dat!

  Vanuit het lerend netwerk reablement organiseerden we met Zilveren Kruis Zorgkantoor en Reable Nederland een inspiratiedag met werkende voorbeelden binnen én buiten het verpleeghuis. Ben je of wil je aan de slag met reablement, kijk dan naar deze koplopers.

  Bij Weyond zijn we niet declarabel

  Bij Weyond zijn we niet declarabel

  Veel potentiële collega’s zijn tijdens een kennismaking vaak verrast als ze horen dat wij bij Weyond geen uren registreren of beoordelen op declarabiliteit.

  De dag die je wist dat zou komen

  De dag die je wist dat zou komen

  We zien dat organisaties na het afronden van hun strategie één of een paar momenten kiezen om hier aandacht aan te besteden. En dan de verwachting hebben dat de strategie daarmee geland is en gaat leven. Niets is minder waar…

  Je bent welkom

  Weyond

  Molenstraat 1c

  3441 BA Woerden

  telefoon: 0348702130
  e-mail: hallo@weyond.nl

  Y

  Stuur een bericht